SNS: Neistine o Nikoliću i Vučeviću

Gradski odbor SNS Novi Sad je najoštrije osudio izjave čelnih ljudi DS uz ocenu da su oni izneli neistine o predsedniku Nikoliću, Milošu Vučeviću i toj stranci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

22:51

Default images

U saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS Novi Sad se kaže da je Demokratska stranka "do skoro bila stranka intelektualaca sa kojima smo se mogli složiti ili ne", a da je danas, kako se navodi u saopštenju, "stranka propalica, lopova i kriminalaca, što svakodnevno aktuelna vlast i dokazuje".

"U kakvoj se dubiozi i u kakvom rasulu trenutno nalazi DS govori i činjenica da se na današnjem performansu, gde su radili ono što najbolje znaju, a to je da lažu narod i manipulišu građanima, pojavilo svega desetak čelnika DS, a da bi ih narod primetio morali su i razglas da uključe", kaže se u saopštenju SNS, a povodom preformansa "Miloše zaposli me", koji je u centru Novog Sada danas popodne izveo Gradski odbor DS-a.

U drugom saopštenju, koje je istim povodom izdao Gradski odbor novosadskih naprednjaka, navodi se da se SNS slaže sa svim što je na performansu medijima rekla portparolka DS-a Aleksandra Jerkov, jer, kako se kaže, "sve što je rekla do detalja tačno i precizno opisuje bivšu gradsku vlast na cijem čelu je četiri i po godine bio Igor Pavličić i Demokratska stranka".

"Stranačko zapošljavanje, pljačka gradskih javnih preduzeća, izostanak investicija, kriminal, sve to je pažljivo negovano od strane tadašnje gradske vlasti i sve to je, bez obzira na maksimalne napore, nemoguće iskoreniti za manje od 12 meseci", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: