DS: Zašto se Vučić pita za sve

Demokratska stranka upitala je Srpsku naprednu stranku zašto je u Vladi "pobegla od odgovornosti" za finansije, privredu, prosvetu, zdravstvo, penzije, nauku.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 22.07.2013.

20:39

Default images

DS je saopštila da će od sada na svaku neistinu ili uvredu odgovarati sa pet pitanja, među kojima je i: "Koje su to mere kojima će SNS spasiti privredu Srbije i otvoriti nova radna mesta nakon rekonstrukcije Vlade i zašto ih krijete od javnosti?".

DS pita SNS zašto insistira da se lider te stranke i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić danas u Srbiji "mimo zakona pita za sve kada on nije ni njen predsednik, ni premijer".

"Ko su ti stručnjaci koje imate, i zašto uporno na najvažnija mesta u državi zapošljavate ljude iz pečenjara, kuvare, neke sa sumnjivim diplomama i estradne menadžere, kada imate te školovane ljude?", upitala je DS.

Najveća opoziciona stranka je zatražila i odgovor na pitanje za šta su eksperti Milan Bačević, Goran Knežević, Bratislav Petković, Velimir Ilić, Alisa Marić, Aleksandar Vulin, Milanka Karić, i šta su oni dobro uradili za Srbiju u poslednjih godinu dana.

"Umesto novih uvreda, najljubaznije vas molimo da odgovorite na ovih par jednostavnih pitanja da Srbija ne bi bila marketinški prevarena", navela je DS.

Predsednik DS Dragan Đilas ranije danas je rekao da je rekonstrukcija Vlade Srbije zabava za narod, jer se licitiraju imena ministara koji će biti promenjeni, a ne zna se ko će ih zameniti.

Na to je odgovorila Srpska napredna stranka koja je navela da "on ne može da shvati sistem odgovornosti koji je SNS unela u politički život Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: