Loznica: Odbornica URS prešla u SNS

Odbornica na listi Ujedinjenih regiona Srbije u Skupštini grada Loznice Miroslava Pejica, postala je novi član Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

10:35

Default images

Pejica je u izjavi za novi broj nedeljnika Lozničke novosti potvrdila prelazak u drugu stranku, ali je negirala da je u nju prešla iz URS-a.

"Već neko vreme nisam član nijedne stranke. URS je pokret, a kada je transformisan u stranku, ja sam ostala po strani. Sada nastavljam svoj politički put", kazala je ona.

"SNS sam izabrala jer vodi najodgovorniju politiku prema državnim pitanjima, ali i građanima, što pokazuje i rejting u svim istraživanjima", rekla je Pejica, jedan od osnivača stranke G17 plus u Loznici.

Pejica, po struci diplomirani elektroinženjer, bila je narodna poslanica, kao i potpredsednica Skupštine grada u dva mandata.

Reagujući na odlazak dosadašnje odbornice, Gradski odbor (GO) URS-a u Loznici saopštio je da je Pejica "ovim činom potvrdila da je njeno bavljenje politikom vođeno isključivo ličnim interesima i da tu nije bilo, niti ima, privrženosti nekoj političkoj ideologiji".

Skupštinska većina u Loznici konstituisana je 30. maja 2012. godine, sa 43 od 59 odbornika, a čine je URS sa 21 odbornikom, sa 12 i Socijalistička partija Srbije sa šest, Grupa građana (GG) "Pokret za Loznicu" s tri i Socijaldemokratska partija Srbije sa jednim odbornikom.

Ta većina vlada i sada, samo je jedan odbornik sa liste URS-a postao samostalni odbornik, pa ta stranka trenutno ima 19 odbornika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: