Policajac radio sa 2,06 promila

Saobraćajni policajac iz Policijske uprave Niš suspendovan je nakon što je na radnom mestu bio pijan.

Izvor: Blic

Utorak, 09.07.2013.

08:40

Default images

Saobraćajni policajac radio je na putu Niš-Pirot, kada je po nalogu načelnika PU Niš Srđana Grekulovića do njega došla kontrola.

Uniformisani saobraćajac bio je vidno pijan. Urađen je alko-test i policajac je "naduvao" 2,06 promila.

Pijani pripadnik saobraćajne policije odmah je povučen sa smene i automatski je suspendovan. Protiv njega će biti pokrenut odgovarajući postupak zbog teške povrede radne dužnosti, navodi "Telegraf".

Šef smene u zatvoru smenjen zbog pijanstva

Šef smene Centralnog zatvora u Beogradu G. P. smenjen je jer je na dežurstvo došao pijan, sa četiri sata zakašnjenja, piše Blic.

Suspendovanom nadzorniku koji živi u Loznici načelnik Predrag Ostojić ustupio je na korišćenje svoj apartman koji je u zatvoru da ovaj ne bi morao da putuje na posao. Međutim, G. P. to nije smatrao dovoljno dobrim razlogom da na svoje radno mesto dolazi na vreme.

Umesto u 19 sati uveče, u smenu je došao tek nešto pre ponoći. Došao je pijan. Kada je saznao šta se dogodilo, upravnik Grulović rekao je da je nadzornikov poslednji incident kap koja je prelila čašu. Pošto je potpisao njegovu suspenziju, rekao mu je da za sva pitanja može da se obrati načelniku i zabranio mu pristup zatvoru, saznaje "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: