Đukanović na proslavi u Zagrebu

Crnogorski premijer Milo Đukanović prisustvovaće centralnoj proslavi prijema Hrvatske u EU koja će sutra biti održana u Zagrebu, saopštila Vlada Crne Gore.

Izvor: Tanjug

Subota, 29.06.2013.

16:32

Default images

U delegaciji Vlade Crne Gore biće i potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Igor Lukšić i savetnici premijera Milan Roćen i Nebojša Kaluđerović.

"Svečanost u Zagrebu biće prilika za brojne bilateralne susrete premijera Đukanovića sa šefovima država i vlada koje će prisustvovati ovoj ceremoniji", navode iz crnogorske vlade.

Proslava u Zagrebu će okupiti političke lidere iz država članica EU, država jugoistočne Evrope, šefove evropskih institucija i hrvatske visoke zvaničnike.

Svečani prijem za zvanice biće priređen u Banskim dvorima, a centralna proslava na Trgu bana Jelačića.

Republika Hrvatska će 1. jula postati 28 država članica EU, što predstavlja istorijski trenutak za Hrvatsku i njene građane, ali i snažan podsticaj i ohrabrenje zemljama regiona da ostvare svoje evropsko opredeljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: