Izboden na Ceraku,pucnjava u Zemunu

Tokom noći u Beogradu jedna osoba je teško povređena nožem, jedna je zadobila ustrelnu ranu,a još jedno lice je prevezeno u bolnicu na odeljenje za reanimaciju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.06.2013.

07:23

Default images

Muškarac star oko 35 godina je rano jutros oko 02.30 u Kadinjačkoj ulici 91 na Ceraku teško povređen i zadobio ubodne rane nanete nožem.

Sa ubodnom ranom u predelu srca, desnog ramena i desne nadlaktice, bez pulsa, on je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema rečima komšija, preminuli, koji je živeo nekoliko ulica dalje od mesta gde se nesreća desila, bio je poznat po problematičnom ponašanju.

Kako saznajemo "Blic", žrtva je imala dosije, a policija ga je dovodila u vezu sa dilovajem narkotika.

U trenutku napada bio je sam na ulici, a ranjenog su ga pronašli drugovi koji su bili u blizini. Oni su pozvali Hitnu pomoć. Policija traga za napadačem.

Macura je navela i da su rano jutros oko 04.25 časova na uglu ulica Nedeljka Gvozdenovića i Matije Vukovića na Bežanijskoj Kosi lekari zatekli muškarca starog 65 godina u stanju bez svesti i on je prevezen na odeljenje za reanimaciju KBC Zemun.

Mladića starog 19 godina sa ustrelnom ranom u predelu butine su lekari zbirnuli sinoć oko 21.25 časova u Ulici Marka Milovanovića u Zemun Polju i on je prevezen ortopedu u KBC Zemun.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara su tražile sve vrste horničnih bolesnika, precizirala je Macura. Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i bočice sa vodom i šetnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: