Učenik ubio profesora dilera

Beogradska policija uhapsila je noćas maloletnika osumnjičenog za ubistvo profesora fizičkog vaspitanja Srećka Ćirića 23. aprila u Padinskoj Skeli.

Izvor: Tanjug

Sreda, 19.06.2013.

10:58

Default images

MUP je potvrdio da je beogradska policija privela maloletnika osumnjičenog da je izvršio krivično delo ubistva.

Za ubistvo je uhapšen maloletni R.Ć. (17), učenik iz Padinske Skele, koji je od profesora kupovao, a onda za njega i dilovao drogu.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni u noći između 22. i 23. aprila 2013. u naselju Padinska Skela iz neposredne blizine ispalio više projektila u S. Ć. Osumnjičeni maloletnik je, uz krivičnu prijavu, priveden dežurnom sudiji za maloletnike, navedeno je u saopštenju.

Prema nezvaničnim podacima, Ćirić je odranije poznat policiji kao član borčanskog narko-klana na čijem čelu je bio uhapšeni Dalibor Ristić Dača.

Policija je prošle godine privodila Ćirića, ali nikada nije dokazano da se bavio preprodajom, zbog čega je mogao neometano da radi u školi. Predavao je fizičko vaspitanje u Osnovnoj školi “Olga Petrov” u Padinskoj Skeli, a bio je i trener karate kluba PKB.

Meštani kažu da je bio omiljen među decom, a poznat je i kao aktivista brojnih školskih projekata, među kojima su i “Škola bez nasilja i droge”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: