Mumbaj:Srušila se zgrada,ima mrtvih

Jedna petospratnica u Mumbaju se srušila, i tom prilikom život je izgubila najmanje jedna osoba, a strahuje se da ima još zatrpanih pod ruševinama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.06.2013.

20:37

Default images

Ponovo se srušila zgrada u Mumbaju i život je izgubila najmanje jedna osoba uz strahovanje da ima još zatrpanih pod ruševinama, javila je indijska novinska agencija PTI.

Kako je javila indijska novinska agencija PTI, život je izgubila starija žena, a za sada se zna da su četiri osobe povređene i prebačene u bolnicu.

Inače, Mumbaj je već drugi dan pogođen jakim monsunskim kišama.

"Imamo informaciju da je jedna osoba mrtva. Spasilačke operacije su u toku, ali im je teško zbog jake kiše", rekao je policijski inspektor za agenciju AFP.

Pola zgrade se srušilo, dok druga polovina i dalje stoji.

Ova nesreća dogodila se samo dva meseca pošto se srušila sedmospratnica u Mumbaju kada je poginulo 74 ljudi i zatim uhapšena dvojica graditelja i sedam drugih koji se povezuju sa tragedijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: