Dinkić ne da svoj resor

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio da je potrebna rekonstrukcija vlade, ali je dodao da nema nameru da razgovara o podeli svog resora.

Izvor: B92

Petak, 07.06.2013.

12:07

Default images

Dinkić, koji je i lider URS, rekao je da treba pogledati rezultate rada ministara i razgovarati o njihovom učinku, kao i o tome da je URS otvoren za diskusiju, ali i napomenuo da su "neki resori teži, a neki lakši".

Na pitanje novinara da li očekuje podelu svog resora na finansije i privredu, o čemu su mediji pisali, Dinkić je rekao da nema nameru o tome da razgovara dok traje ova vlada.

On je naveo da je vlada mogla da se napravi bez njega, ali da je on prihvatio "najvrući krompir".

Dinkić je precizirao i da se rekonstrukcija ne odnosi samo na ministre, već i na državne sekretare i ostale članove vlade.

Ministar finansija i privrede rekao je danas i da će se vladajuća koalicija danas u 18 sati sastati i raspravljati o ekonomskoj situaciji u državi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: