Zadar: Zbog bureka napali pekaru

Četiri mladića napala su pekaru u Zadru nakon što vlasnik i njegov sin nisu hteli da im prodaju burek i krofne, jer je pekara u to doba bila zatvorena.

Izvor: B92

Subota, 01.06.2013.

19:19

Default images

Ljutiti mladići uzrasta od 19 do 21 godinu nisu prihvatili objašnjenje da pekara u to doba ne radi, već su krenuli u napad, piše tportal.

Razbili su staklo, provalili u objekat i napali 48-godišnjeg pekara i njegovog 19- godišnjeg sina. Pekar je, potom, uzeo nož i isekao jednog mladića po telu, u predelu grudi, a drugog po nozi.

Kako tportal nezvanično saznaje, povređeni mladići su braća. Mladić s težim povredama prebačen je u zadarsku bolnicu, a drugom je pružena medicinska pomoć, posle koje je s ostalim učesnicima incidenta završio na saslušanju u zadarskoj Drugoj policijskoj stanici.

Prema prvim informacijama, lakše povrede zadobili su pekar i njegov sin.

Istaga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: