Sinoć dva udesa u Beogradu

U Beogradu su se sinoć dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene dve osobe, od kojih jedno dete kao pešak.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2013.

07:25

Default images

Četvorogodišnja devojčica je sinoć oko 19 časova u Ulici mira 109 u Boljevcima kao pešak zadobila oguljotinu lakta, bila je ugruvana, a prevezena je u Institut za majku i dete, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 40 godina je u udesu, koji se dogodio oko 19.40 časova u Bulevaru oslobođenja 219 na Voždovcu, zadobio povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je na VMA, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 91 intervenciju, od kojih 27 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, kazala je Macura, uz ocenu da je protekla "noć bila nešto mirnija".

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je u Beogradu obavila 220 intervencija, od kojih 80 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, tolerantno ponašanje i adekvatno oblačenje, upozorivši da bi zbog sparnog vremena tegobe mogli imati astmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: