SNS: Posle 28. juna pričamo o svemu

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović kaže da će SNS posle 28. juna "razgovarati o svemu ostalom", pa i o vlasti u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2013.

19:46

Default images

Stefanović je rekao da će se vlast do tada baviti isključivo reformama u društvu i priključenju Srbije Evropskoj uniji.

Stefanović je novinarima u parlamentu rekao da za sada nema ništa novo da kaže kada je reč o promenama u gradu Beogradu, jer je stranka, čiji je funkcioner, "želela da se koncentrišemo na reforme u društvu i priključivanje EU".

"To je naš posao i do 28. juna bavićemo se isključivo tim. Nakon toga ćemo razgovarati o svemu ostalom", kazao je Stefanović.

On je ponovio da SNS traži da se ispita trošenje budžetskog novca u Beogradu, da čelnici grada kažu da li je bilo sve u redu sa tim i da se saznaju činjenice, pošto se od Beograđana te činjenice kriju.

Prema proceni Stefanovića, kriju se podaci o tome koliko je tačno kredita uzeto, koliko je potrošeno, koliko je realizovano…

Stefanović je, međutim, naglasio i da se ne bavi istragama, već da, ako postoji osnov, očekuje da nadležni državni organi reaguju.

“Niti sudimo niti presuđujemo, ali imamo pravo da postavljamo pitanja kao narodni poslanici”, rekao je predsednik skupštine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: