Osumnjičen za pljačku zlatare u NS

Novosadska policija je odredila meru zadržavanja M.N. (21) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je jutros počinio razbojništvo u jednoj novosadskoj zlatari.

Izvor: B92

Sreda, 29.05.2013.

18:29

Default images

Kako se navodi u saopštenju, M.N. se tereti da je, maskiran i uz pretnju nožem, oduzeo od radnika zlato u vrednosti od oko 1.200.000 dinara.

Radnika, koji je pokušao da ga spreči, lakše je povredio udarcima i zatim pobegao. Osnovano se sumnja da je M.N. počinio još krivičnih dela razbojništva na teritoriji grada, na ulici i u prodavnicama.

"Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu na saslušanje", kaže se u saopštenju PU Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: