Vlasnik Intermeco kafe se ubio?

Na auto-putu Beograd-Niš, pet kilometara od naplatne rampe Bubanj potok, u automobilu je nađen mrtav Dragan Erić (50), vlasnik preduzeća "Intermeco kafa".

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 27.05.2013.

20:29

Default images

Nesreća se dogodila oko 18 sati, između Malog Požarevca i Umčara. Kako saznajemo, u automobilu nije bilo drugih putnika.

Nezvanično saznajemo da je Erić imao prostrelnu ranu na glavi, a da je u automobilu kojim je upravljao pronađen pištolj registrovan na njegovo ime.

Najpre se sumnjalo da je reč o saobraćajnom udesu, a potom je preliminarna istraga pokazala da "postoje dva projektila" i da je pronađen pištolj, rečeno je u MUP-u. Istraga je u toku.

Kako saznaje B92, sumnja se da je reč o samoubistvu.

Prema rečima očevica, Erićev automobil je velikom brzinom išao u smeru ka Nišu i nešto pre skretanja za Umčare izgubio kontrolu i udario u stubić bankine. Udarac je bio toliko jak da se "ford" rotirao za 180 stepeni i prednjim delom se zakucao u drugu bankinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: