Kameron se sastao sa Josipovićem

Ulazak Hrvatske u EU 1. jula istorijski je trenutak i veliko dostignuće za Hrvatsku, izjavio je u u Londonu britanski premijer Dejvid Kameron.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2013.

19:12

Default images

"Uveren sam da će Hrvatska biti primer drugim zemljama regiona, jer se proširenje Unije neće zaustaviti", rekao je Kameron tokom susreta s hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem u sedištu britanske vlade u Dauning stritu.

On je dodao da se od 1. jula gradi zajednička evropska budućnost i da će Velika Britanija zajedno s Hrvatskom raditi na nužnim reformama EU.

Govoreći o bilateralnim odnosima dveju zemalja, Kameron je rekao da se nada da će Hrvatska i Britanija više nego dosad podsticati međusobnu trgovinu i investicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: