Umrla devojka posle pucnja u glavu

Milica V. (21) koja je u nedelju teško povređena kada joj je Aleksandar Đ. (26) ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja u glavu, danas je preminula, piše Blic.

Izvor: Blic

Četvrtak, 23.05.2013.

20:15

Default images

Nesreća se dogodila prošle nedelje, u iznajmljenom lokalu u Bulevaru kralja Aleksandra 516, koji je nekolicini momaka uzrasta od 20 do 25 godina, služio za organizovanje poker partija.

Odmah posle ranjavanja Milice, jedan od prisutnih izneo je devojku na ulicu. Hitnu pomoć pozvala je patrola saobraćajne policije koja je u tom trenutku prolazila Bulevarom, a mladići koji su se nalazili u lokalu prilikom pucnjave su privedeni.

Milica V. se od subote ujutru nalazila na šok A odeljenju Urgentnog centra, gde su lekari pokušali da joj spasu život.

Prema rečima Damira Čolića, vlasnika auto-škole "Breza", koja se nalazi pored lokala u kom se dogodilo ovo ubistvo, društvo koje se redovno okupljalo oko 22 sata uveče, nikada do sad nije pravilo probleme, a iz njihovog lokala se obično čula samo malo glasnija muzika.

Za pištolj kojim je Milica ubijena, niko od privedenih mladića nije imao dozvolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: