BG: Izboden mladić u autobusu GSP-a

Večeras je oko 20.20 u Beogradu, u autobusu na liniji 16, nožem u stomak izboden je mladić D.O. star 22 godine.

Izvor: Blic

Utorak, 21.05.2013.

21:25

Default images

Posle prepirke dve grupe mladića jedan od njih izvadio je nož i zadao više uboda momku, posle čega je napadač pobegao.

Nesreća se dogodila u Ulici Marijane Gregoran kod broja 40, a ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, piše ovaj list.

Jedan od očevidaca ispričao je za Kurir da su se dve grupe mladića posvađale još na početnoj stanici.

"Od kako je autobus krenuo oni su se raspravljali i psovali se. Trojica momaka bilo je na jednoj strani, a dvojica na drugoj. Jedan od trojice je na kraju izvadio nož i izboo jednog od druge dvojice, posle čega su pobegli u nepoznatom pravcu", ispričao je očevidac za Kurir.

Policija traga za napadačima.

"Bio sam u prednjem delu autobusa kada sam čuo da je izbila svađa nakon čega su se petorica mladića potukla. U tom trenutku, jedan od njih je izvadio nož i ubo mladića u slabinski deo leđa", kaže B.N. (65) za "Blic".

Prema rečima vozača autobusa N.G. (43) incident je izbio neposredno pred ulazak na stajalište.

"Najpre sam čuo da je nešto puklo. Odmah sam zaustavio autobus i krenuo ka zadnjem delu autobusa odakle se čuo taj zvuk. Video sam da su popadale teglice koje je jedna žena držala. Bila je velika gužva. Putnici su mi rekli da je izbila tuča ali niko mi nije rekao da ima povređenih. Tada sam prišao mladiću koji je ležao i video da je uboden. Odmah sam pozvao policiju, a pretpostavljam da su oni zvali Hitnu pomoć", priča vozač autobusa.

U Hitnoj pomoći kažu da je mladić zadobio dve ubodne rane, jednu u predelu stomaka, a drugu u predelu rebara ali da nije vitalno ugrožen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: