Beograd: Bomba ispod automobila

Kontradiverzione jedinice MUP-a po podne su demontirale bombu koja je bila postavljena ispod jednog automobila na Novom Beogradu, u Ulici trešnjinog cveta 9.

Izvor: Blic

Nedelja, 19.05.2013.

20:25

Default images

Brzom intervencijom specijalnih jedinica MUP-a uklonjena je eksplozivna naprava pre nego što je eksplodirala i time izbegnuta nesreća.

Golf 5 je bio parkiran, dok je njegov vlasnik Aleksandar S. sedeo u obližnjem kafiću.

Kako "Pres onlajn" saznaje, Aleksandar je primetio žice ispod auta, što mu je bilo sumnjivo, pa je pozvao policiju. Pripadnici policije su videli da je u pitanju bomba, tako da je na mesto zbivanja je došla i kontradiverziona jedinica, koja je bezbedno otklonila eksplozivnu napravu.

Nije bilo povređenih, a bomba je uništena oko 18 časova na poligonu u Bubanj Potoku.

Aleksandar S. je od ranije poznat policiji i već ima dosta teških krivičnih dela iza sebe. Izvršen je uviđaj, ali se za sada ne zna ko stoji iza ovog dela. Više detalja biće poznato nakon istrage.

Inače, parkirani automobil se nalazi u blizini stana predsednika Tomislava Nikolića, kao i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: