Danilovićevo stanje stabilno

Zdravstveno stanje Predraga Danilovića, predsednika KK "Partizan" stabilno je i on se više ne nalazi na intenzivnoj nezi.

Izvor: Blic

Nedelja, 19.05.2013.

15:51

Default images

Posle nekoliko inetervencija, on je prebačen u sobu na Urgentnom centru, kaže za "Blic" prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

"Kada je primljen u Urgentni centar Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Jutros je pomalo pomerao palac, a da li će ga u potpunosti pomerati još uvek rano za prognoze, s obzirom da je juče obavljena operacija", objašnjava prof. dr Ristić, koji je posetio Danilovića.

Danilović je teško povređen kada ga je posle svađe i dve tuče u kafani na Košutnjaku nožem u stomak ubo prijatelj Branko Filipović, zvani Fido. Napadač je juče i posetio bivšeg košarkaša kog je ranio u Urgentnom centru, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica u prisustvu advokata dao izjavu.

Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

"Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu", objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: