Izmene u saobraćaju zbog Dipeš Moda

Zbog održavanja koncerta Dipeš Moda na Ušću, od nedelje 19. maja od 15 časova do ponedeljka 20. maja do 1:30 časova biće izmenjen saobraćaj na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Nedelja, 19.05.2013.

20:37

Default images

Biće zatvorene za saobraćaj ulice Bulevar Nikole Tesle od Bulevara Mihajla Pupina do ulice Trešnjinog cveta i Ulica Ušće.

U navedenom periodu doći će do sledećih izmena u režimu rada vozila javnog gradskog prevoza:

- Autobusi sa linija broj 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjin cvet, u oba smera će se kretati Bulevarom Mihaila Pupina i ulicom Trešnjin cvet.

- Autobusi sa linije broj 60 će u smeru ka okretnici „Novi Beograd-Toplana" saobraćati trasom: Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

- Autobusi sa navedenih linija će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Čuveni sastav Depeche Mode večeras nastupa u Beogradu, u okviru svetske turneje “The Delta Machine Tour”. Spektakl na Ušću pratite na sajtu B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: