MUP:Istražujemo napad na Danilovića

Policija intenzivno istražuje okolnosti u vezi napada na bivšeg košarkaša Predraga Danilovića, saopštilo je MUP i dodao da napad nema veza s navijačkim grupama.

Izvor: Tanjug

Subota, 18.05.2013.

13:07

Default images

Ovaj incident "nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem 'derbija' u Beogradu ili sa navijačkim grupama", navodi se u saopštenju.

Policija intezivno radi "na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta" u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, u kome je noćas oko 2.20 sati povređen predsednik Košarkaškog kluba "Partizan", navodi MUP.

Danilović se, nakon incidenta javio u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život, dodaje se u saopštenju.

Kako je ranije Tanjugu rečeno u MUP-u, Danilović je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u jednom restoranu u Košutnjaku.

"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda", rečeno je.

I direktor policije Milorad Veljović rekao je na konferenciji za novinare da je Danilović zadobio teške telesne povrede opasne po život. "Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok", naveo je Veljović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: