MUP:Istražujemo napad na Danilovića

Policija intenzivno istražuje okolnosti u vezi napada na bivšeg košarkaša Predraga Danilovića, saopštilo je MUP i dodao da napad nema veza s navijačkim grupama.

Izvor: Tanjug
Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Ovaj incident "nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem 'derbija' u Beogradu ili sa navijačkim grupama", navodi se u saopštenju.

Policija intezivno radi "na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta" u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, u kome je noćas oko 2.20 sati povređen predsednik Košarkaškog kluba "Partizan", navodi MUP.

Danilović se, nakon incidenta javio u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život, dodaje se u saopštenju.

Kako je ranije Tanjugu rečeno u MUP-u, Danilović je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u jednom restoranu u Košutnjaku.

"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda", rečeno je.

I direktor policije Milorad Veljović rekao je na konferenciji za novinare da je Danilović zadobio teške telesne povrede opasne po život. "Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok", naveo je Veljović.

Hronika

Pirati na srpskim rekama

Na plovnim putevima Srbije pojavila se piraterija, odnosno masovna krađa žitarica, najčešće kukuruza, tvrdi direktor udruženja "Žita Srbije", Vukosav Saković.

Hronika nedelja 5.07. 14:27 Komentara: 14
strana 1 od 3045 idi na stranu