Dušan Elezović učestvovao u sudaru

Potpredsednik Izvršnog odbora DS učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi u Novom Sadu. Očevici su rekli da je automobil u kome se on nalazio išao suprotnim smerom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2013.

12:23

Default images

Nezgoda se dogodila u 11 sati na parkingu u Ulici Novosadskog sajma.

U nezgodi nije bilo povređenih, a oštećena su četiri automobila.

Očevici navode da se vozilo u kom je bio Elezović kretalo suprotnim smerom, a na deonici na kojoj se dogodila nezgoda brzina je ograničena na 30 kilometara na čas.

Vlada Vojvodine demantovala je informaciju koja se pojavila u medijima da je Elezović upravljao vozilom Vlade Vojvodine prilikom saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao u Novom Sadu.

"Na osnovu podataka Uprave za zajedničke poslove pokrajinskih organa, koja je zadužena za vozni park, vozilo kojim je upravljao Dušan Elezović, predsednik Izvršnog odbora DS, prilikom saobraćajne nezgode koja se dogodila danas u Novom Sadu - nije službeno vozilo Vlade Vojvodine", navodi se u saopštenju Biroa za informisanje pokrajinske vlade.

Elezović, kako prenosi RTV, nije želo da daje izjave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: