Preminula devojka upucana na Adi

Devojka T.R.(29) koja je upucana sinoć ispred kafića na Adi Ciganliji preminula je u Urgentnom centru. Devojku pogodio zalutali metak.

Izvor: Beta, Blic

Ponedeljak, 13.05.2013.

00:08

Default images

"Uprkos ukazanoj pomoći devojka je preminula pola sata nakon ponoći", navode u Urgentnom centru.

U informativnoj službi MUP-a rečeno je Tanjugu da se nesreća dogodila ispred kafića "Džast vanila" u 22.35 časova na Adi Ciganliji.

Nakon svađe nepoznata osoba je iz pištolja pucala u pravcu nepoznatog muškog lica, ali je pogodila u predelu stomaka žensku osoba koja je bila gošća kafića.

Kako je preneo Blic, prema nezvaničnim informacijama, u trenutku pucnjave u klubu je bila privatna žurka povodom rođenja deteta. Čulo se više pucnjeva, a jedan metak je, kako se nezvanično saznaje, pogodio devojku u stomak.

Kako pišu "Novosti", pucnjavi je prethodila svađa i tuča trojice mladića, koja su nakon nesrećnog hica ubrzo nestali bez traga. Navodno, devojka je sedela u separeu, nije imala nikakve veze sa momcima koji su se posvađali i na kraju zapucali jedni na druge. Nažalost, metak je pogodio devoku u predelu stomaka.

"Čula su se dva pucnja i video sam kako iz kluba istrčava njih šestoro, noseći devojku koja je očigledno bila bez svesti. Jedan od momaka koji je bio kraj nje, zapravo je bio njen brat", kaže radnik obezbeđenja parkinga.

Lica koja su učestvovala u pucnjavi su pobegla, a policija traga za njima, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: