Danac švercovao pola tone marihuane

Grčka policija uhapsila je danskog vozača (42) koji je prenosio blizu polovine tone marihuane, prenosi grčka novinska agencija Ana.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 12.05.2013.

18:54

Default images

Danac je uhapšen juče ujutru u Aspropirgosu, na magistralnom putu koji vodi za Korint, a kod sebe je imao 415,6 kilograma neprerađenog kanabisa.

Kanabis je bio spakovan u 330 paketića koji su se nalazili u skrivenom odeljku kombija, a uhapšeni vozač se smatra ključnim članom jedne međunarodne mreže trgovine drogom, saopštila je danas grčka policija.

Danac će već sutra biti izveden pred tužioca u Atini. Kako navodi grčka agencija, Danac je išao za dansku a u putnom nalogu piše da prevozi začine i lokalne proizvode.

Sir, maslinovo ulje i orasi su takođe pronađeni u kombiju. Grčka policija je preko Europola obavestila danske vlasti o ovom hapšenju i sada traži njegove saučesnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: