Leskovac: Izboden bračni par

Bračni par Z. M. (64) i M.M.(64) ranjen je danas oko 15.30 sati u porodičnoj kući u naselju Solidarnost u Leskovcu.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Nedelja, 12.05.2013.

16:53

Default images

Policija sumnja da je bračni par nožem izbo S.Đ, brat ranjene Z.M. koji je pobegao sa mesta događaja i za njim se intezivno traga, javlja Tanjug.

"Bračni par je zbrinut na Urgentnom odeljenju leskovačke Opšte bolnice i nakon snimanja i detaljnih pregleda znaće se o kakvoj težini povreda se radi. Oni su u svesnom stanju dopremljeni i možemo da potvrdimo da se za osumnjičenim napadačem traga", rekao je portparol leskovačke policije Boban Zdravković.

Načelnica Urgentnog odeljenja Irena Ignjatović kazala je da je ranjena žena zadobila ubodnu ranu u predelu grudi, a muškarac u predelu stomaka.

"Nakon prijema i pregleda, bračni par je zbrinut na Odeljenju hirurgije, gde će se nastaviti lečenje", kazala je Ignjatovićeva.

Uzrok napada je, po svoj prilici, višegodišnji sudski spor oko podele porodične kuće .

Pripadnici policije blokirali su deo ulice Dragana Pavlovića u Leskovcu gde je bračni par ranjen.

Ovoj porodičnoj nesreći, prema svedočenju komšija, prethodila je višednevna rasprava Z. M. i M. M. i njenog brata oko kuće koju je Z. M. nasledila od svojih roditelja u istom dvorištu u kojem i brat živi.

Prema rečima očevidaca, S. Đ. je kuhinjskim nožem prvo nasrnuo na sestru, a odmah potom i na zeta, kome je u stomak zabio celu oštricu noža dugu oko 20 centimetara.

"Bilo je strašno. Nakon što ih je izbo, krenuo je i na mene, jer sam pokušavao da ga zaustavim", priča radnik na objektu na čijim rukama su bili uočljivi tragovi krvi.

Radnik tvrdi da je S. Đ. u trenutku napada bio pijan.

Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: