Nema gužve na Bubanj potoku

Iako se posle višednevnih praznika očekuje povratak mnogih građana u Beograd, na naplatnoj rampi Bubanj potok nema gužvi. Zadržavanje vozila oko 10 minuta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.05.2013.

08:28

Default images

Oko 16 časova vozila su se zadržavala do pet minuta, a oko 18 zadržavanje je bilo 10 minuta.

U Putevima Srbije naveli su da su spremni za povećan broj vozila i da bi, prema njihovim očekivanjima, kroz tu naplatnu stanicu u večernjim časovima trebalo da prođe oko 25.000 vozila iz smera Niša ka Beogradu.

To je povećanje saobraćaja od 70 odsto u odnosu na prethodnu nedelju.

Do sada je prošlo oko 16.000 vozila, a očekuje se da će ih do kraja dana kroz Bubanj potok proći bar još 10.000.

"Shodno tome smo se i pripremili, angažovane su dodatne ekipe inkasanata, a biće otvorena i dva rezervna naplatna kanala, što će dodatno ubrzati protok saobraćaja kroz naplatnu stanicu", rekla je Tanjugu šef smene na rampi Bubanj potok Branka Kijanović.

Ona je dodala da će svi napatni kanali biti u funkciji 24 sata neprekidno.

Iz Puteva Srbije apelovali su na učesnike u saobraćaju da ne koriste popodnevne časove poslednjeg dana praznika za povratak kućama već da to čine ravnomerno, tokom celog dana kako bi se izbegla veća zadržavanja na naplatnim stanicama, kao i da unapred pripreme tačan iznos putarine jer se time prolazak kroz naplatnu stanicu ubrzava dva do tri puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: