Kopaonik: Požar u domu "Rtanj"

Požar je izbio u planinarskom domu Rtanj na Kopaoniku oko 22 časa, a sa vatrom se bori 30-ak vatrogasaca. Povređenih nema.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 05.05.2013.

00:33

Default images

Vatrogasci pokušavaju da obuzdaju plamen i lokalizuju požar kako se ne bi proširio na okolnu šumu.

Planinarski dom Rtanj, u kome nije bilo gostiju, nalazi se ispod vrha Mali Karaman, a vatra je zahvatila najpre zahvatila jednu prostoriju od oko 60 kvadrata, a potom se proširila na krov.

Više od 30 vatrogasaca iz Raške i Brusa pokušava da obuzda visoki plamen, rekao je načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić Tanjugu i dodao da situaciju dodatno otežava što je građevina od drveta.

Vatrena stihija večeras je zahvatila i na Goču oko desetak hektara borove šume u mestu Stanišići, ali su vatrogasne ekipe uspele da ovaj požar lokalizuju i stave pod kontrolu, rekao je Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: