Težak saobraćajni udes u Hrvatskoj

Nedaleko od Poljoprivredne škole u Slavonskom brodu u Hrvatskoj dogodio se udes u kome su povrede opasne po život zadobile tri petnaestogodišnjakinje.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2013.

22:56

Default images

Na njih je u 18.57 sati velikom brzinom naleteo automobil BMW kojim je, navodno, upravljao devetnaestogodišnji mladić.

Prema izjavama očevidaca, vozač je velikom brzinom dojurio iz smera Poljoprivredne škole, pokušao zaobići jedno vozilo, zahvatio travnatu površinu i izgubio kontrolu nad automobilom.

U tom trenutku naleteo je na skupinu učenica koje su se vraćale iz škole, od kojih su tri teško povređene i životno ugrožene, a lekari u slavonskobrodskoj bolnici bore se za njihove živote.

U bolnici je i vozač BMW-a, koji je takođe zadobio povrede.

Koliko je silovit nalet bio govori podatak da je automobil nakon što je pokosio devojčice udario u bor, koji je iščupao iz zemlje.

Vozač nije bio pod uticajem alkohola.

Više detalja znaće se nakon istrage.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: