Silovao devojku ometenu u razvoju

Tomislav N. (50) iz sela Urovci, kod Obrenovca, uhapšen je zbog sumnje da je u utorak silovao 23-godišnju devojku ometenu u razvoju.

Izvor: Veèernje novosti

Četvrtak, 25.04.2013.

22:34

Default images

On je došao kod mentalno obolele devojke kako bi se, navodno, raspitao za peć koju je prethodnog dana kupio od njenih roditelja. Na prevaru je ušao u kuću i silovao je dva puta. Iako joj je zapretio da ćuti o onome što se dogodilo i obećao joj poklone za uzvrat, devojka je sutradan sve ispričala roditeljima, koji su pozvali policiju.

Dan kasnije Tomislav N. je uhapšen, dok je sa društvom sedeo na jednom splavu, jeo riblju čorbu i pio pivo.

Tomislav N., otac dvoje dece, nije se opirao hapšenju, ali je policiji uporno tvrdio da je nevin i da je devojka njega napala. U policiji mu je određeno zadržavanje od 48 sati, a devojka je u međuvremenu odvedena na ginekološki pregled, gde je ustanovljeno da je silovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: