Uhapšen ubica iz Belgoroda

Tridesetdvogodišnji Sergej Pomazun, osumnjičen da je ubio šest osoba u u ruskom gradu Belgorodu je uhapšen, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2013.

22:11

Default images

Prilikom hapšenja, nožem je ranjen jedan policajac, navela je policija u saopštenju koje prenose ruske agencije.

Pomazun je uhapšen kada je pokušao da pobegne iz zone koju je policija opkolila.

Za osumnjičenim, od ponedeljka od 14 časova kada je ubio šest osoba, tragalo je 1200 belgorodskih policijaca, specijalne jedinice, a u potragu su bili uključene sve oblasti Crnomorske regije kao i Ukrajina.
Foto: Beta, AP
Pomazun se sumnjiči da je pri pokušaju da opljačka jednu prodavnicu u Belgorodu pucao na kupce i prolaznike i na licu mesta ubio pet osoba dok je šesta osoba, 16-godišnja učenica umrla u bolnici od posledica ranjavanja.

Pomazun je od ranije poznati policiji i prema informacijama iz policije osuđivan je četiri puta i nedavno je izašao iz zatvora.

U Belgorodu je danas i sutra Dan žalosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: