Traga se za napadačem u Novom Sadu

Posle jučerašnjeg oružanog obračuna dve grupe mladića na dečjem igralištu u Novom Sadu i ranjavanja jedne osobe, policija traga za počiniocem Milanom Pažinom.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.04.2013.

18:44

Default images

Policija je u saopštenju za javnost pozvala građane da, ukoliko imaju informacije o osumnjičenom Milanu Pažinu (21), to jave na telefon 064 892 4055.

Dečaci i devojčice bezbrižno su se igrali dok grupa mladića nije uletela na košarkaški teren. Na igralištu je nastala prava pometnja, a potom je jedan od mladića i pucao u dvadesettrogodišnjeg M.P.

Otac dečaka koji se zatekao na mestu obračuna uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Novog Sada.

"Gospodine Vučeviću, to se desilo usred dana, na igralištu koje je Grad izgradio za potrebe naše dece. Da li se naša deca igraju u svom kraju, u svom gradu ili u ratnoj zoni?", naveo je roditelj trinaestogodišnjeg dečaka Đura Vlaškalić u otvorenom pismu gradonačelniku.

Igralište je sada prazno, a roditelji zabrinuti za bezbednost dece jer se, između ostalog, u neposrednoj blizini nalazi i vrtić. Teren je pokriven kamerama i to će biti od pomoći policiji u rasvetljavanju ovog obračuna. Svakako, istraga je još u toku.

Ranjeni mladić je sa ustrelnom ranom tokom jučerašnjeg dana operisan, sada se nalazi na Klinici za ortopediju i njegovo stanje je stabilno, potvrđeno je za B92 u Kliničkom centru Vojvodine. Da li se zbog svega što se dešava Novi Sad još može hvaliti starom krilaticom - Novi Sad bezbedan grad?

Sličan incident desio se nedavno na Novom naselju, takođe u blizini vrtića i škole, kada su se sukobile dve grupe mladića, ali tada srećom niko nije stradao. Zbog toga je ovaj najnoviji slučaj već drugi prst na čelo novosadskoj vlasti, javnosti, ali pre svega policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: