"Novi Sad aktivan partner OEBS-u"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je šefu misije OEBS-a u Srbiji Peteru Burkhardu poručio da će ta misija imati aktivnog partnera u Gradu Novom Sadu.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.04.2013.

18:35

Default images

Vučević je preneo danas šefu Misije OEBS-a u Srbiji Peteru Burkhardu da je gradska administracija uverena da su "vladavina prava, demokratizacija i sprovođenje zakona okosnica svih aktivnosti koje se realizuju za dobrobit Novosađana".

Vučević je primio Burkharda, koji je u prvoj zvaničnoj poseti Novom Sadu, i poželeo mu srdačnu dobrodošlicu uz obećanje da će Misija OEBS imati aktivnog i pouzdanog partnera u Gradu Novom Sadu, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Vučević je Burkharda upoznao sa ekonomskim potencijalima Novog Sada.

Vučević je šefu Misije OEBS u Srbiji kazao da je prioritet čelnika Grada obezbeđivanje investicija čijom bi se realizacijom, kako je istakao, doprinelo otvaranju novih radnih mesta i poboljšanju standarda građana.

"U poslednjih deset godina Novom Sadu je nedostajala podrška pokrajinske i republičke administracije za ostvarenje punih kapaciteta u vitalnim oblastima", rekao je gradonačelnik Novog Sada Burkhardu, dodajući da Grad aktivno radi na obezbeđivanju i te vrste podrške kako bi Novi Sad konačno krenuo putem prosperiteta.

Šef misije OEBS-a se sastao s predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem i predsednikom Skupštine Vojvodine Milivojem Vrebalovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: