Bojanu Pajtiću ponovo prete smrću

Kabinet vojvođanskog premijera Bojana Pajtića saopštava da je on dobio anonimno pismo u kojem mu navodni veteran iz ratova u Hrvatskoj i Bosni preti smrću.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2013.

15:50

Default images

U pismu se navodi da će Pajtiću zato što navodno “sprema mrak nad našom Vojvodinom”, biti presuđeno “trofejnim valterom”.

Prethodnih dana Bojanu Pajtiću su pretnje upućivane grafitima, anonimnim telefonskim pozivom kao i plakatima koji su bili oblepljeni po Novom Sadu.

Vlada AP Vojvodine ponovo opominje sve stranke koje su protiv ustavnih i zakonskih prava građana Vojvodine da povedu računa o kvalifikacijama koje javno iznose, jer neodgovorne izjave stvaraju zapaljivu atmosferu i podele među građanima, rađaju ekstremizam i potencijalno ugrožavaju živote ljudi.

U saopštenju se dodaje da neodmerene i zapaljive izjave čelnika SNS, SPS, DSS i Dveri povodom predloga Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine i dalje izazivaju posledice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: