Nađeno 700 kesica gela za potenciju

Srpski carinici su na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom sprečili krijumčarenje 700 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra".

Izvor: Beta

Sreda, 17.04.2013.

21:51

Default images

Vozač autobusa je priznao da je taj preparat njegov, rekao je da ga nosi svom bratu u Cirih.

Preparat je, kako je prenela Uprava carina, otkriven na izlazu iz Srbije u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Bern. Upitani šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa.

Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po sedam gelova za potenciju "Kamagra". U kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene su dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po sedam gelova istog preparata, saopštila je Uprava carina.

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: