LSV: Hapsite kriminalce ako ih ima

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je policiju da, ukoliko postoje kriminalci u vojvođanskoj vladi, oni budu uhapšeni.

Izvor: Tanjug

Petak, 12.04.2013.

20:25

Default images

A ako se dokaže da to nije slučaj, da se zaustavi "obmanjivanje javnosti i urušavanje vojvođanskih institucija".

"Ako postoje kriminalci u Vladi Vojvodine, neka ih policija odmah pohapsi. Ako ne postoje, pozivamo Vladu Republike Srbije i sve nadležne da zaustave obamnjivanje javnosti i urušavanje vojvođanskih institucija", navodi se u saopštenju LSV.

Kako se tvrdi u saopštenju, "u proteklih nekoliko dana, a naročito danas, državni i partijski zvaničnici su govorili o pljački od strane čelnih ljudi vojvođanske administracije".

Iz te stranke su pozvali sve građane da se založe za decentralizaciju Srbije, a LSV će se, kako je saopšteno, i dalje boriti za zakonodavnu, sudsku, izvršnu vlast, pravo na imovinu i prihode Vojvodine.

"Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama jasno poručuje da sve što želi Vojvodini želi i drugim delovima i budućim regionima Srbije. Zato, pozivamo sve građane koji su danas stigli iz raznih krajeva Srbije, da primene znanja koja su stekli i založe se za decentralizaciju Srbije", navodi se u saopštenju LSV.

LSV će se, kako je saopšteno, boriti i za promenu Ustava i za to da novac koji se u Vojvodini zaradi tu i ostane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: