Zatvoren prolaz kod Kule Nebojše

Prolaz za putnička vozila kod Kule Nebojše će, zbog porasta nivoa vodostaja, biti zatvoren za saobraćaj od danas, saopštilo je preduzeće "Beograd vode".

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.04.2013.

07:24

Default images

JVP "Beograd vode" apeluje na vlasnike splavova, čamaca i objekata da se do daljeg ne parkiraju u zoni Kule i da svoja vozila blagovremeno uklone sa ove lokacije.

Parkiranje za ostale vozače u ovoj zoni bilo je zabranjeno od petka, a vozila koja ne budu uklonjena izmestiće službe "Parking servisa".

S obzirom na to da je prolaz zatvoren i za pešake, ekipe JVP "Beograd voda" primetile su da građani pretrčavaju prugu pored Kule, pa iz bezbednosnih razloga, zbog brzine kojom se vozovi kreću na ovom delu koloseka, apeluju da budu obazrivi i to ne čine.

Na Dunavu i Savi u Beogradu i dalje je na snazi redovna odbrana od poplava. Sadašnji nivo Dunava je 582, a Save 534 centimetra.

Do sredine naredne nedelje očekuje se rast nivoa reka u glavnom gradu najviše do pola metra ispod granice vanredne odbrane, a zatim i stagnacija.

Službe preduzeća "Beograd vode" su u pripravnosti i redovno obilaze potencijalne ugrožene tačke, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: