Eksplozija nedaleko od Akropolja

U blizini Akropolja u centru Atine večeras je eksplodirala bomba, a za sada nema izveštaja o tome ima li povređenih, saopštila je grčka policija.

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2013.

20:14

Default images

Sumnja se da je meta napada bila kuća jednog grčkog brodovlasnika, saopštila je policija.

"Anonimno lice pozvalo je grčki dnevni list rekavši da će bomba da eksplodira u 20.30 sati ispred kuće brodovlasnika Cakosa", prenela je agencija AFP, pozivajući se na neimenovane policijske izvore.

Prema tom izvoru, policija je evakuisala oblast eksplozije i za sada nema izveštaja o povređenima.

Bomba je ostavljena u crnom rancu ispred ulaza kuće u kojoj živi porodica Cakos, ali za sada nije poznato koji je njen član bio meta.

Cakos grupa je jedna od najveći brodovlasničkih kompanija u Grčkoj. Bomba je eksplodirala u podnožju Akropolja, popularnom među turistima. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: