Ubio pa "namestio" samoubistvo

Pripadnici beogradske policije efikasno su, za nekoliko dana, rasvetlili navodno samoubistvo Jovice Jankovića (33) iz Zemuna.

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2013.

21:38

Default images

Raspisana je potraga za Milanom Ugarkovićem, zvanim Mali Ugar (30), zbog sumnje da je ubio Jankovića, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ugarković je ubio Jankovića pištoljem, a onda inscenirao kao da je reč o samoubistvu. Tokom uviđaja, policija je otkrila tragove koji su ukazivali da je reč o sumnjivoj smrti. Kasnijim radom je utvrđeno da je reč o zločinu.

Ugarković je u bekstvu i za njim se traga. Pretpostavlja se da bi se motiv zločina mogao pronaći u poslovima sa drogom.

Osumnjičeni za ubistvo Jankovića je stari znanac beogradske policije. Protiv njega su nekoliko puta pisane krivične prijave za najteža krivična dela. Dovođen je u vezu sa ubistvom Nenada Starčevića i Predraga Dimića, zatim za teško razbojništvo u kojem je smrtno stradao Rade Petković...

Interesantno je da je ta i druga krivična dela počinio prilikom svog drugog bekstva iz Kazneno-popravnog doma u Kruševcu, gde je bio smešten zbog ubistva Džemaila Demirovića 1998. godine, koje je počinio kada je imao samo 15 godina.

Ugarković je bio osumnjičen i za razbojništva, nanošenje teških telesnih povreda, protivpravno hapšenje, sprečavanje službenog lica u obavljanju dužnosti i nedozvoljeno posedovanje i nošenje vatrenog oružja.

Milan Ugarković je sin Dragana Ugarkovića Ugara, ubijenog 22. novembra 1999. godine ispred "Fontane" u Novom Beogradu. Važio je za "staru gardu" beogradskog podzemlja, pišu "Novosti". Prethodno je i sam robijao zbog ubistva. Na slobodi se našao samo dan posle ubistva ujaka Karanfila Manojlovića, poznatog trgovca drogom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: