"Mobing na Univerzitetu u Pazaru"

Direktor privatne firme koja se vodi kao osnivač Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru upozorio je rukovodstvo te ustanove na pritužbe za mobing.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2013.

19:26

Default images

Naime, kako je rečeno, stigle su pritužbe za mobing, psihičko maltretiranje i mentalno zlostavljanje svih koje misle drugačije od rukovodstva.

U Agenciji za privredne registre kao osnivač Univerziteta navodi preduzeće Refref, čiji je direktor Šerif Marukić, dok je predsednik IUNP (Univerziteta) Muamer Zukorlić, glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji (IZ).

Marukić u pismu rukovodstvu Univerziteta navodi da je "zabrinut pritužbama, kako od profesora i asistenata tako i od službenika i radnika univerziteta".

On je ocenio da se na IUNP zavodi ambijent straha, "a na meti su zaposleni zbog svoje političke misli i podrške politici Emira Elfića".

Marukić je u pismu od rukovodstva IUNP zatražio "da prestanu sa tom praksom, jer će u protivnom snositi odgovornost za svoje postupke".

Narodni poslanik Emir Elfić saopštio je danas da Bošnjačka demokratska zajednica (BDZ) ima nove članove Upravnog odbora i da je Šerif Marukić izabran za generalnog sekretara te partije.

Prethodno je iz te stranke saopšteno da je Elfić smenjen sa funkcije predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: