LE: Vraćena "izgubljena" kamera

Kamera koja je pre dva dana ukradena zameniku ambasadora Izraela Ejal Naoru, tokom predavanja srednjoškolcima u Leskovcu, pronađena je.

Izvor: B92

Petak, 22.03.2013.

19:52

Default images

To je potvrdila portparolka gradonačelnika Leskovca Sanja Conić. Ona je za B92 rekla da je nekom proradila savest, da je shvatio šta je uradio i vratio kameru. "Uskoro ćemo uz ponovno izvinjenje kameru vratiti zameniku ambasadora Izraela", rekla je Sanja Conić.

Zamenik izraelskog ambasadora je u sredu u velikoj sali Skupštine grada Leskovca održao srednjoškolcima predavanje "Izrael i njegovi potencijali".

Tokom predavanja diplomata je dao kameru učenicima da pogledaju medicinsku kameru veličine tablete koja se guta i služi za jednokratno snimanje digestivnog trakta.

Na kraju predavanja neko od učenika je zadržao kameru, a leskovačka lokalna samouprava je tada uputila i zvanično izvinjenje zameniku ambasadora Izraela zbog nestanka kamere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: