Palilula: Propao čovek u okno lifta

Muškarac star 38 godina propao je oko 18 sati kroz okno lifta u Ulici kraljice Marije 10 na Paliluli, a tom prilikom zadobio je potres mozga i kontuziju glave.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.03.2013.

20:13

Default images

Kako je Tanjugu rekla koordinatorka noćne smene u Hitnoj pomoći Tanja Ratković, ne zna se s kog sprata je muškarac pao, a prilikom pada zadobio je razderotine na desnoj strani temena, potres mozga, kontuzije glave, gubio je svest i nije imao prelome.

Muškarac je, dodala je Ratkovićeva, u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar.

Načelnica Uprave za vanredne situacije Beograda Sanja Vuksanović Žugić rekla je Tanjugu da su u 18.05 sati dobili dojavu da je u Kraljice Marije broj 10 jedno lice propalo kroz liftovsko okno, nakon čega je na lice mesta poslato tehničko vozilo sa šest vatrogasaca iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Zvezdara.

Prema njenim rečima, vatrogasci su brzo izvukli lice koje je propalo kroz okno lifta i ono je bilo u svesnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: