Dinkić za smenu Vladimira Homana

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pokrenuo je inicijativu za razrešenje direktora JP "Emisiona tehnika i veze" Vladimira Homana.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2013.

13:33

Default images

Inicijativa je pokrenuta na osnovu pisanja medija o načinu poslovanja ovog javnog preduzeća, saopšteno je iz URS-a.

URS, kako se dodaje u saopštenju, imaju nultu toleranciju na bahatost i ne stoji niti će ikada stajati iza bahatog ponašanja bilo kog funkcionera ili direktora.

Iz Regiona navode i da niko ne sme da se zaklanja iza partijske knjižice niti da koristi javne funkcije za sticanje ličnih privilegija.

URS je pozvao građane da ukažu na bilo kakav slučaj korumpiranog i bahatog ponašanja bilo kog funkcionera Regiona na bilo kom nivou.

"Ukoliko se ovi navodi pokažu istinitim, takvim ljudima neće biti mesta u Ujedinjenim regionima Srbije niti na bilo kakvim funkcijama", zaključuje se u saopštenju.

Kako je objavljeno na sajtu Pištaljka, Homan koristi dva službena automobila, od kojih je jedan i u radno vreme parkiran ispred njegove kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: