Lažna dojava o bombi na Konstantinu

Policija je privela Marka S. (28) iz Niša zbog sumnje o lažnoj dojavi o bombi u vreme održavanja premijere predstave "Konstantin" u niškom Narodnom pozorištu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2013.

19:11

Default images

Marko S. je osumnjičen da je telefonom pozvao dežurnu službu Policijske uprave i lažno prijavio da je u zgradi pozorišta postavljena bomba, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Dežurna služba pozvana je sinoć u 20:50 časova, u vreme održavanja premijere, a policija je obavila detaljan pregled zgrade Narodnog pozorišta ne prekidajući predstavu, navode iz policije.

Iz Policijske uprave saopštavaju da bezbednost prisutnih nijednog momenta nije bila ugrožena, jer je zgrada Narodnog pozorišta bila pod stalnim nadzorom policije.

Osumnjičeni Marko S. biće priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu radi saslušanja i sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja panike i nereda, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: