Policija traži Mišića zbog tuče

Uroš Mišić, koji je bio osuđen na pet godina zatvora zbog napada na žandarma na Marakani, učestvovao u tuči u jednom beogradskom klubu. Policija traga za njim.

Izvor: B92, RTS

Četvrtak, 21.02.2013.

13:02

Default images

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić učestvovao je noćas u tuči, a kako saznajemo, u incidentu je lakše povređen momak iz obezbeđenja američke ambasade.

Kako nezvanično saznajemo, oni su se sukobili u klubu "Plastik" na uglu Dalmatinske i Takovske ulice u Beogradu, a pošto su izbačeni iz objekta, tuču su nastavili napolju.

Na uviđaj je došla policija, a kako nezvanično saznajemo, Mišić nije priveden, jer je navodno pobegao. Kako prenosi RTS, beogradska policija traga za Mišicem.

Prema nezvaničnim saznanjima RTS-a, Mišić je flašom razbio glavu američkom marincu koji u Beogradu radi kao obezbeđenje ambasade.

U "Plastiku" nisu hteli da komentarišu sinoćni događaj, ali je pi-ar kluba Danijela Gašparac negirala da je situacija bila dramatična kao što pojedini mediji prenose, navodi se na sajtu RTS-a, na kome se dodaje i da je nakon intervencije obezbeđenja, klub nastavio normalno da radi. Uroš Mišić je svojevremeno bio optužen za napad na žandarma Nebojšu Trajkovića na utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule u decembru 2007. godine.

On je prvobitno bio osuđen na 10 godina za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, da bi Apelacioni sud kasnije preinačio krivično delo i prepolovio kaznu.

Nakon usvajanja Zakona o amnestiji, Mišić je u decembru pušten iz zatvora, šest meseci pre isteka kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: