BG: Štrajkuje glađu zbog otkaza

Mirjana Vujović (58) iz Beograda počela je štrajk glađu ispred Apelacionog suda, jer je, kako kaže, nepravedno dobila otkaz u banci u kojoj je radila 29 godina.

Izvor: Blic

Četvrtak, 14.02.2013.

20:28

Default images

Ekspozitura banke u zgradi SIV-a zatvorena je nedavno, a dvoje zaposlenih dobili su otkaz.

Mirjana Vujović priča da će dobiti otpremninu od 6.000 evra, ali joj to nije dovoljno da sebi obezbedi osnovna sredstva za život.

Ona se već dvaput obraćala Apelacionom sudu, piše "Blic". Prva dva puta žalila se jer je "na njenu poziciju došla mlađa osoba koja je tek primljena u firmu, a ona je prebačena na manje plaćeno radno mesto".

Kako saznaje "Blic", ona je odnedavno razvedena i ima sina od 23 godine koji nije zaposlen, a do danas je bila u bolnici za kožne bolesti, odakle je tražila da je puste da bi otpočela štrajk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: