Vozač Alise Marić prouzrokovao udes

Ministarstvo omladine i sporta saopštava da će protiv vozača ministarke Alise Marić, koji je prouzrokovao "manji saobraćajni incident", biti pokrenut postupak.

Izvor: Tanjug

Utorak, 12.02.2013.

21:58

Default images

On su demantovali da je vozač pobegao sa mesta događaja. Ministarstvo je saopštilo da je o tom incidentu sačinjen zapisnik MUP-a.

"Internom kontrolom utvrđeno je da je vozač ministarke Marić prouzrokovao manji saobraćajni incident na Trgu slobode ispred Gradske kuće u Novom Sadu, nesmotreno manevrišući na platou prilikom preparkiravanja. U trenucima incidenta, ministarka je bila na prijemu kod gradonačelnika Novog Sada i o događaju je obaveštena naknadno", navodi se u saopštenju tog ministarstva.

U saopštenju se precizira da je, prilikom incidenta, načinjena materijalna šteta na srušenom kandelabru, odnosno automobilu o čemu je i načinjen zapisnik MUP-a.

"Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak prema pravilima službe Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije odakle je i delegiran na poslove vozača ministarke u Ministarstvu omladine i sporta", navodi se u saopštenju.

Pojedini mediji javili su večeras da je vozač ministarke Marić službenim automobilom oborio banderu na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu a zatim pobegao sa mesta događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: