Ljude ubio čamac za spasavanje

Pet osoba je danas poginulo, a tri su povređene kada se sa jednog putničkog broda otkačio čamac za spasavanje i pao u more na Kanarskim ostrvima.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 10.02.2013.

16:47

Default images

Nesreća se dogodila tokom redovne vežbe članova posade, navode zvaničnici i španski mediji.

Nesreća se dogodila u luci Santa Kruz u La Palmi, a spasilačka služba dobila je poziv da interveniše nakon što se čamac u kome je bilo više ljudi otkačio sa broda koji nosi britansku zastavu, prenosi AP.

Prema saopštenju regionalnih vlasti, nacionalnost i pol poginulih nije još poznat, a svi povređeni su muškarci u tridesetim godinama, od kojih je jedan Grk. Njihove povrede, kako se dodaje, nisu opasne po život.

Prema saopštenju firme za krstarenja Tomson kruzis, nesreća se desila na njenom brodu Tomson madžesti, u luci La Palma na Kanarskim ostrvima.

Nije poznato da li je u trenutku nesreće na brodu bilo putnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: