Pomozimo malim Miloševićima

U selu Krušce pored Niša, u trošnoj kući bez kuhinje i kupatila, živi porodica Milošević. Otac Srđan ostao je bez posla i sam brine o tri sina i dve ćerke.

Izvor: B92

Nedelja, 10.02.2013.

17:57

Default images

Ono što je drugima lako dostupno, ova deca smatraju luksuzom, jer je njima najbitnije da ne budu gladni.

Za ostalo se, kažu, snalaze. O njima, pored oca, brine sedamnaestogodišnja sestra. Otac Srđan je ostao bez posla pre 5 godina, a nakon toga, kako pričaju, praktično tri meseca nisu imali šta da jedu. Kažu da su gladni išli na spavanje.

Zahvaljujući akciji "Srce za decu" od humanih ljudi dobili su garderobu, hranu, i jednu uređenu sobu. Kažu da su zadovoljni, a otac Srđan poručuje da će i on jednog dana, kada bude u mogućnosti, sigurno pomoći onima kojima pomoć bude potrebna.

Deca poručuju da je najteže vreme prošlo, ali ova porodica i dalje nema kuhinju i kupatilo. Zato pozivamo sve koji žele i koji su u mogućnosti da im pomognu. To mogu učiniti slanjem humanitarne sms poruke na broj 2552.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: