"Bez dogovora o direktoru policije"

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da u vrhu vlasti nije postignut dogovor o izboru direktora Policije, ali je naveo da je kompromis moguć.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.02.2013.

20:31

Default images

"Nije bilo privremenih dogovora (da Milorad Veljović ostane direktor Policije), niti je to, kao što neki pokušavaju da predstave, ključna stvar", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije.

Vučić je, međutim, dodao da je kompromis moguć i o tom i o drugim pitanjima, osim o tome da će svi nadležni državni organi morati da preduzimaju mere u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije protiv svakoga - "bez obzira na ime, prezime i funkciju".

Potpredsednik vlade je rekao da o tome postoji saglasnost i da je to najvažnija poruka građanima.

Govoreći o izboru novog direktora Policije, Vučić je rekao da se toj temi često pristupa tako da se ona "estradizuje" i predstavlja u manje ozbiljnom svetlu, ali da to, svakako, nije najveći problem u državi.

Sednica Predsedništva SNS, na kojoj su razmatrani odnosi u Vladi i eventualni vanredni izbori, održana je danas.

Nakon završene sednice Predsedništva SNS, Aleksandar Vučić izjavio da izbora za sada neće biti, jer je od rejtinga stranke važniji interes građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: